23 maart 2020 Jeroen Cools

Hoe smaakt u het?

Wanneer een partner vraagt om een campagne tijdens de corona crisis grijpen wij dit met beide handen aan. Wij zijn benaderd om een concept te bedenken die enerzijds voedselverspilling tegengaat en anderzijds een voedzame maaltijd levert aan onze zorg helden.

De maaltijden waren initieel bestemd voor first class vluchten. Maar omdat er geen vliegtuigen meer vertrekken kunnen zij niet leveren. Het gevolg; 30.000 ovenverse ambachtelijke pasteitjes die niet kunnen worden uitgeserveerd.

Het concept dat we bedachten is ‘Hoe smaakt u het‘. In dagen waarin supermarkten worden leeg gekocht en je na 14 uur hard werken voor lege schappen staat, willen wij graag zorgen voor een lastenverlichting. Waardoor wij voedzame, verse warme maaltijden kunnen leveren en enkel nog hoeven te vragen: ‘hoe smaakt u het’ in dagen waarin zij iedere dag aan ons vragen ‘hoe maakt u het.’

Wij helpen met de actie ‘Hoe smaakt u het?’ middels een donatie van slechts € 3,- om een maaltijd te leveren door heel Nederland. Ook is er de ruimte om je zorg organisatie aan te melden als je om maaltijden verlegen zit. Dan leveren wij ze vliegensvlug!

Samen met onze partners hebben wij dit initiatief in no time neergezet van concept tot logistiek. Zo voorkomen we de verspilling van 30.000 maaltijden en komen ze goed terecht.

Bedankt voor jullie inzet! ❤️

Pitcher, OnsMagazijn, Hexspoor e-fulfilment, Nodeyn online marketing, Broekhof groenten en fruit voor de frisse salades en natuurlijk Pom-Pie voor de hartige taartjes!

Instagram: @hoesmaaktuhet

#hoesmaaktuhet

Ook doneren?

Bekijk hieronder de video:

Jeroen Cools

Creative Director van Stratego Branding, merkstrateeg en customer journey fanaat.
Contact

Vraag het ons

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

+31 85 130 05 23

Contact

Neem een momentje...

om te lezen over het privacy beleid wat we voeren op deze website. Klik op 'Privacy instellingen' om in te stellen hoe we met je data omgaan.

Lees onze privacyverklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen